OM OSS

Velkommen til NJFFbutikken.

 -       Den offisielle butikken til Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Vi tilbyr våre kunder å handle ett bredt spekter av varer rettet spesielt mot jakt, fiske og friluftsinteresserte. Her kan du finne tur/jaktbekledning av god kvalitet, hundeutsyr, turutstyr og diverse lærematriell innenfor kursvirksomheten i vår organisasjon. 

Fra og med november 2014 er lageret flyttet til Arendal. Det er derfor dessverre ikke lenger mulig å handle i våre lokaler på Hvalstad.
Samtidig har vi utvidet vårt varetilbud med utstyr og bekledning. 

Tilbud og nyheter i NJFF-butikken vil bli annonsert i Jakt og Fiske og gjennom nyhetsbrevet som vi vil sende ut til alle våre kunder som har meldt seg på til å motta det. For å motta nyhetsbrevet kan du registrere deg via linken i toppbanneret eller huke av for muligheten når du legger inn din bestilling.
Eventuelle tilbud varer en måned fra det gjeldende nummeret av Jakt og Fiske blir distribuert eller nyhetsbrevet blir sendt ut, med mindre annet er spesifisert.

NJFFbutikken har forhandlet og valgt ut varer for å oppnå et vareutvalg vi mener er av god kvalitet til en hyggelig pris.
Et stort utvalg av våre produkter er profilert med NJFF logo.

- Det lønner seg å være medlem i NJFF.

NJFFbutikken er nå også på facebook!
Her kan du holdes oppdatert på nyheter og arrangementer gjennom året. Her informeres det også om generelle tilbud, samt tilbud kun til NJFFs medlemmer. Lik oss på facebook!

Varelevering: 3-6 dager etter ordrebekreftelse

 Daglig ansvar: Ellen Bjurstrøm og Sissel Bjørge

 Org. nr: 956792150

Linker:

Norges Jeger- og Fiskerforbunds hjemmeside

Kundeservice: njffbutikken@njff.no