LEVERINGSINFORMASJON OG VILKÅR1 - VED KJØP AV VARER:

 • Du har 14 dagers ubetinget angrerett. Melding om bruk av angreretten må gis NJFF innen fristen.
  Fristen anses som overholdt dersom meldingen er avsendt innen fristens utløp. Les mer om angreretten din under punkt 11.
 • Alle ordre over 1000 kr sendes porto fritt.
 • På ordre under 1000 kr vil det bli lagt til en porto kostnad på 79 kr. På utvalgte små varer, er porto kostnaden noe redusert fordi varen har liten vekt.
 • Det er kundens ansvar å hente pakken på postkontoret innen 14 dager. Ved uavhentede pakker, vil varen(e) legges tilbake til lager.
  Portopris på uavhentede pakker vil ikke bli kreditert, grunnet høye returkostnader fra posten.
 • Leveringstid er normalt 2 - 6 dager fra mottatt ordrebekreftelse.**
  Bytte av varer forutsetter at varen ikke er brukt. Er varen brukt er det ikke lenger mulig å bytte / returnere varen.
 • Ved ordre der medlemsrabatter er benyttet og det viser seg at kunden ikke er medlem i NJFF eller ikke har betalt medlemsavgiften for inneværende år, vil bli kansellert. 

**Se avsnittet som heter leveringstid for spesifisering.


2 - TILBUD
Tilbud annonsert gjennom Jakt og Fiskebladet har en måneds gyldighet fra bladet med tilbudet blir gitt ut. Dette gjelder alle NJFFbutikkens annonser, med mindre annen informasjon er oppgitt.
Tilbudet gjelder så lenge varelageret rekker.

Salgsvarer kan ikke byttes eller returneres.
Mottatte rabattkoder/kampanje tilbud kan ikke brukes på allerede nedsatte varer eller sammen med andre kampanjer eller rabattkoder.3 - SKADER UNDER TRANSPORT/TRANSPORTFORSIKRING :
I fraktprisen ligger det også en forsikring som dekker tap og eventuelle skader på produktet under transport til deg.
Hvis det er synlige skader når du mottar varen, må du med en gang kontrollere om produktet har lidd synlig overlast. Hvis dette er tilfelle skal du nekte å motta varen.
Hvis nei må du be Posten/Bring om å notere at emballasjen ble skadet under transport.

Er det eventuelt andre skader på produktet når det er pakket ut, må du kontakte oss så raskt som mulig. Vi vil sørge for den videre saksgangen slik at du får byttet produktet uten unødvendig venting.


4 - VARER TIL LEVERING VIA POSTEN/BRING :
Kolli med vekt over 1kg sendes med Bring og må hentes på nærmeste postkontor eller post i butikk. Kolli under 1kg sendes med brev såfremt verdien på innholdet ikke overstiger kr 250,-.5 - LEVERINGSTID :
Normalt vil vår leveringstid være 2-6 virkedager fra du har mottatt ordrebekreftelsen.
**Unntak: Noen varer går direkte fra leverandør. Du vil motta en e-post når bestillingen din er sendt.
                  NJFF butikken deltar til tider på NM arrangement / messer. Mens dette pågår kan dessverre leveringstiden bli noe lenger.
                  Perioder med stor pågang kan føre til noe lengre leveringstid. Eksempel: Black Friday, Cyber Monday, Jul eller andre salgsdager som fører til stort antall bestillinger som skal pakkes.
                  Ved arrangement som fører til forlenget leveringstid vil det komme opp en advarsel om dette i kassen.

Hvis du bestiller varer som er midlertidig utsolgt, vil du bli informert via e-post eller telefon med opplysning om forventet leveringstidspunkt. Ønsker du ikke å motta varen på grunn av forlenget leveringstid/restordre, har du naturligvis muligheten til å avbestille den.


6 - SIKKER INTERNET BETALING VIA KLARNA CHECKOUT :
NJFF-butikken benytter Klarna Checkout som er en sikker betalingsløsning fra Klarna. Du kan betale med Visa og Mastercard eller velge 14 dagers betalingsutsettelse med Klarna faktura. Ved valg av faktura belastes du ikke faktura gebyr, eller andre renter og gebyrer, så lenge fakturaen betales innen fristen. Betales fakturaen ikke innen fristen på 14 dager, tilkommer purregebyr og renter.


7 - PERONLIGE OPPLYSNINGER:
De opplysningene du blir bedt om å oppgi i din kundeprofil eller ved kjøp er kun tilgjengelige for deg.
Disse opplysningene vil kun brukes for å vite hvor vi skal sende varene, endre ordre etter dine ønsker, sende deg informasjon om nyheter og tilbud og for å kontrollere at du er den du gir deg ut for å være.
Personnummer er nødvendig ved behov for kredittsjekk. Kredittsjekk blir kun foretatt dersom du velger å benytte deg av Klarna faktura eller Klarna betalingsutsettelse.
Denne kredittsjekken foretas av Klarna og NJFFbutikken.no vil aldri få innsyn i denne eller i begrunnelsen for et eventuelt avslag. Klarna forbeholder seg retten til å avvise kunder uten tilfredsstillende kredittverdighet.8 - ANGRERETT OG RETUR :
Skulle du ønske å benytte deg av Angrefristloven benytter du vedlagte angrefristskjema. Ifølge loven har du 14 dagers returrett!
Angrerettskjema finner du i pakken. Har du mistet det, kan du finne nytt her. Angreretten utløper 14 dager etter at varen er utlevert fra posten.

Vær oppmerksom på at du mister denne retten hvis varen er brukt eller behandlet på en måte som har redusert dens verdi, og ikke lenger er i salgbar stand. Det samme gjelder hvis originalemballasjen er åpnet.

Ved retur av bestilte varer, er det kunden som betaler returporto, jfr Lov om opplysningsplikt og angrerett med videre ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven) Etter samme lov tapes retten til retur av varer dersom varen eller emballasjen er brukt eller åpnet, eller på annen måte forringet og ikke i salgbar stand. Ved bytte betaler kunden returen, men NJFFbutikken betaler frakt for den nye varen.
NJFFbutikken er ikke erstatningsansvarlig for returvarer som blir borte i posten. Vi anbefaler derfor at returer blir sendt som sporbar pakke og ikke som brevpost. Når det er du som har sendt pakken er det også du som må etterlyse pakken hos posten, da de kun søker etter pakker savnet av sender, ikke av mottaker.

Pris for sending av pakker i Norge:
Inntil 10 kg 155,00
10 - 25 kg 263,00
25 - 35 kg 371,00
Tillegg for spesialgods 104,00
Tillegg til og fra Svalbard 208,00

Har du spørsmål finner du kontaktinformasjonen vår her

POSTADRESSE VED RETUR AV VARER:
NJFFbutikken c/o Nordic Outdoor
Postboks 1533 Stoa
4856 Arendal9 - REKLAMASJON/MANGEL :
Hvis du skulle motta en ødelagt vare fra oss, eller hvis det mangler noe i pakken, ber vi deg om å kontakte oss så raskt som mulig slik at vi kan rette opp feilen.
Alle henvendelser vedrørende reklamasjoner eller mangler bes sendes til njffbutikken@njff.no.10 - VERVING:
Alle med medlemskap i NJFF, kan verve nye medlemmer.

Benytter du deg av vervemuligheten i NJFFbutikken vil dine vervepoeng automatisk registreres hos medlemsservice, som tidligere.
Sidemedlemskap teller ikke som nytt medlemskap, og vil derfor ikke gi vervepoeng.
Uthenting av vervepremier vil foregå som før, da vervepremiene foreløpig dessverre ikke er en del av NJFFbutikken.


11 - ANNET:

 • Vi forbeholder oss retten til å forandre priser og spesifikasjoner uten forvarsel

 • Vi tar forbehold om trykkfeil, utsolgte varer, sviktende leveranser fra våre leverandører og opplagte prisfeil på produkter (typisk 0-priser)

 • Hvis en vare ikke er tilgjengelig innenfor normal leveringstid, får du beskjed om dette.

 • Personer under 18 år, dog over 15 år, som ønsker å bestille varer, må ha tillatelse fra foresatte. Kredittkjøp kan kun foretas av personer over 18 år.

 • Når du sender en bestilling til oss, forutsetter vi at du har lest igjennom og akseptert vilkårene.

 • NJFF-butikken er en profileringsbutikk, og mesteparten av våre varer er logomerket.

 • Salgsvarer kan ikke byttes eller returneres.