Behandling av personopplysninger

Publisert 11.06.2018 12:55

Oppdatert 11.06.2018 12:56


​Denne personvernpolicyen beskriver personvernpraksis for ​​www.njffbutikken.no. ​

Denne personvernpolicyen gjelder kun informasjon som er samlet inn av dette nettstedet. Den vil informere deg om følgende:

Hvilken personlig identifiserbar informasjon samles fra deg gjennom nettstedet, hvordan den brukes, og med hvem den kan deles. Innsyn, endring og retting av informasjon. Sletting av informasjon som er lagret. Sikkerhetsprosedyrene på plass for å beskytte misbruk av informasjonen din.

​Informasjonsinnsamling, bruk og deling

Vi legger stor vekt på å beskytte dine personopplysninger og følger til enhver tid de lover og regler som gjelder for personopplysninger og reservasjoner.

Vi benytter de innsamlede opplysninger til å administrere ditt kjøp, utsendelse av varer, mottaksvarsel og fakturering / kortbetaling.

Dersom du ved kjøp melder deg på som mottaker av nyhetsbrev, vil du en gang i måneden motta informasjon om medlemstilbud og andre tilbud og nyheter butikken kan tilby.  Påmelding til nyhetsbrevet er frivillig ved gjennomføring av kjøp. Ønsker du ikke lenger å motta brevet, kan du enkelt melde deg av via en avmeldingslink nederst i brevet. Da nyhetsbrevet også inneholder medlemsfordeler i form av spesialtilbud, vil alle medlemmer av NJFF over 18 år, bli påmeldt dette brevet.

Vi utleverer ikke dine personopplysninger til noen tredjepart uten ditt samtykke.

Når du gjennomfører et kjøp i njffbutikken.no, godkjenner du behandlingen av dine personopplysninger. Med mindre du gir oss beskjed om noe annet vil vi kunne kontakte deg igjennom disse kanalene for å fortelle deg om tilbudene du har som medlem.  


NJFF innhenter og behandler følgende typer personopplysninger​

For- og mellomnavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn
Adresse
Personnummer
E-postadresse
Mobiltelefonnummer
Telefonnummer

Etter personopplysningslovens regler har du som bruker rett til innsyn i egne personopplysninger. Dersom opplysningene vi har om deg er feil, kan du kreve å få opplysningene rettet, korrigert eller slettet. Enkelte opplysninger kan du selv endre ved å logge inn på Din side. Der vises oppdatert informasjon på hva som er registrert om deg etter kjøp.

Ønsker du å korrigere opplysninger som ikke kan endres på din side, eller få utlevert eller slettet dine persondata må du kontakte oss på epost eller på telefon 66792200.


Sikk​​erhet

Vi tar forholdsregler for å beskytte informasjonen din. Når du sender sensitiv informasjon via nettstedet, er informasjonen din beskyttet både online og offline.

Uansett hvor vi samler sensitiv informasjon, blir informasjonen kryptert og overført til Klarna betaling på en sikker måte. Du kan bekrefte dette ved å se etter et lukket låsikon nederst i nettleseren din, eller se etter "https" i begynnelsen av adressen til nettsiden.​

Mens vi bruker kryptering for å beskytte sensitiv informasjon som sendes på nettet, beskytter vi også informasjonen din offline. Bare ansatte som trenger informasjonen til å utføre en bestemt jobb (for eksempel ordrebehandling) får tilgang til personlig identifiserbar informasjon. Opplysningene som ligger lagret i databaser er beskyttet med brannmurer, passord og annen sikkerhetsteknologi.

Ann​et

Vår personvernpolicy kan endres fra tid til annen, og alle oppdateringer vil bli lagt ut på denne siden.

Opplysninger om behandlingsansvarlig
Norges Jeger og Fiskerforbund
Hvalstadåsen 5 
1378 NESBRU

Telefon 66 79 22 00

Org.nr. 956 792

Spørsmål som gjelder butikken:
Kontakt njffbutikken.no på njffbutikken@njff.no eller på telefon 66792200

Sist endret: 11.06.2018 ​